De Kloomp & oktoberhits

Ja haha, daar zijn we weer mensen. De lamgeslagen bende van de Kloomp laat weer eens van zich horen. Komende zondag 11 september bij Café Langs de Beek worden de twee nieuwe covers van de Kloomp gepresenteerd en worden er video opnamen gemaakt. We hopen wel dat we komende week nog ff een kwartiertje kunnen inzingen bij Marlstone Robert Loozen is terug van zijn 10 weken vakantie en kan best wel wat inplannen zo heeft hij ons verteld. De Kloomp gaat deze keer een heel andere richting op!! Jawel! Wij hebben namelijk gemerkt dat het gewoon kopieren van een duits liedje erg in de smaak valt bij de gewone burger. Ik kan u zeggen, het heeft enige moeite gekost om onze inventiviteit, spontaniteit en eigen humor overboord te zetten maar het is ons toch gelukt! Zo kent u de Kloomp weer: altijd op zoek naar nieuwe onuitdagingen! Dus als u komende zondag meerent met de Marathon Meerssen stap ff uit en kom wat doping pakken in het Café Langs De Beek

één van de 2 nieuwe hits is reeds te downloaden in de download sectie of via deze link

leever-te-dik-in-de-kis (rechter muisknop…opslaan als..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *